Wie zijn wij

Onze missie

Wij werken vanuit een kantoor van 300 m2 in Drachten. Onze missie is het verbeteren van de ambulante handel door het ondersteunen van kooplieden en gemeenten zonder winstoogmerk. Wij streven naar lage markttarieven en een goed ondernemersklimaat. Een team van vaste en vrijwillige deskundigen staat klaar om ondersteuning te geven aan kooplieden en gemeenten. Of het nu gaat om een startende ondernemer of een gemeente die haar markten door onze stichting wil laten beheren, wij zorgen voor marktbeheer op het hoogste niveau.

Onze visie

Een marktgerichte markt wordt ontwikkeld als een winkelcentrum. Niet de koopman staat centraal maar de markt, de consument. Binnen de mogelijkheden die de omgeving biedt wordt een optimaal en toekomstbestendig beheermodel ontwikkeld.

Ons netwerk is groot

De medewerkers en vrijwilligers in de stichting hebben allemaal een groot netwerk op het gebied van de ambulante handel. Deze stellen zij graag ter beschikking aan de ontwikkeling van de markten die bij ons zijn aangesloten.  

De stichting bestaat uit deskundigen

Ieder zijn vak, wordt er wel gezegd. En dat geldt des te meer voor het beheren van markten. Daarvoor is veel kennis en ervaring nodig en vooral tijd die er in gaat om de doelstellingen te bereiken. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het HBD.

Scroll naar boven